Przekąski
Przekąski pojawiają się na każdej imprezie. Stanowią uzupełnienie głównych dań, sprawiają, że stoły wyglądają ciekawiej, są bardziej kolorowe i zachęcają do wspólnego spędzania czasu przy posiłku. Przekąski, jakie serwujemy podczas takich uroczystości, jak chrzciny lub komunie w naszej restauracji w Łodzi są na tyle różnorodne, by każdy z gości mógł znaleźć wśród nich takie potrawy, jakie lubi. Podajemy przekąski mięsne, rybne i warzywne w wielu wersjach. W części z nich już sama propozycja podania będzie budzić zachwyt.
Łosoś wędzony
Pstrąg w galarecie
Pstrąg faszerowany
Galaretka z łososia
Ryba po grecku
Ryba faszerowana
(filet, rodzynki, migdały)
Śledź w oleju
Śledź w śmietanie
Śledź po królewsku
Śledź po żydowsku
(majonez, papryka, ogórek konserwowy)
Brzoskwinia z tuńczykiem
Jajko z pastą łososiową i kawiorem
Rolada z kurczaka
(omlet, papryka)
Galaretka z kurczaka
Kurczak faszerowany
Winegretka na brzoskwini i gruszce
(majonez, kurczak, jajko, papryka, ogórek konserwowy)
Galantyna na słodko i ostro
(rolada z kurczaka)
Piersi indycze na ananasie
Kaczka po tyrolsku
(rolada – mięso mielone, rodzynki, migdały, wątroba, słonina)
Kaczka z jabłkami
Schab pieczony
Schab pieczony ze śliwką
Schab pieczony z morelą
Karczek pieczony w sosie tatarskim
(majonez, jajka, ogórek konserwowy)
Karczek pieczony w sosie żurawinowym
Ozorki w galarecie
Galaretka z nóżek
Pomidory faszerowane
Ogórki faszerowane
Pieczarki faszerowane
Półmisek serów