Dodatki
Do każdego dania głównego dodatki są obowiązkowe, ale nie muszą być one zawsze takie same. Menu weselne naszej restauracji w Łodzi, czy propozycje na chrzciny, komunie lub imprezy firmowe, mogą obejmować inne dodatki. Wszystko zależy od organizatorów i kulinarnych upodobań gości. Można zdecydować się na marynowane grzyby, ziemniaki zasmażane i z wody, kluski śląskie, czy frytki. Jednak naszych propozycji jest znacznie więcej, dlatego jesteśmy przekonani o tym, że każdy znajdzie dla siebie coś smacznego.
Pomidory, ogórki świeże
Ogórki konserwowe, papryka konserwowa
Grzyby marynowane
Pieczarki marynowane
Ziemniaki zasmażane
Ziemniaki z wody
Frytki
Masło
Pieczywo jasne, ciemne
Kopytka
Kluski śląskie
Kluski półfrancuskie
Ryż na ostro
Stół przaśny: smalec, ogórki kiszone, chleb wiejski, wędliny wiejskie
(szynka, polędwica, baleron, salceson, kaszanka, kiełbasa wiejska)