Przekąski

Łosoś wędzony

Pstrąg w galarecie

Pstrąg faszerowany

Galaretka z łososia

Ryba po grecku

Ryba faszerowana
(filet, rodzynki, migdały)

Śledź w oleju

Śledź w śmietanie

Śledź po królewsku

Śledź po żydowsku
(majonez, papryka, ogórek konserwowy)

Brzoskwinia z tuńczykiem

Jajko z pastą łososiową i kawiorem

Rolada z kurczaka
(omlet, papryka)

Galaretka z kurczaka

Kurczak faszerowany

Winegretka na brzoskwini i gruszce
(majonez, kurczak, jajko, papryka, ogórek konserwowy)

Galantyna na słodko i ostro
(rolada z kurczaka)

Piersi indycze na ananasie

Kaczka po tyrolsku
(rolada – mięso mielone, rodzynki, migdały, wątroba, słonina)

Kaczka z jabłkami

Schab pieczony

Schab pieczony ze śliwką

Schab pieczony z morelą

Karczek pieczony w sosie tatarskim
(majonez, jajka, ogórek konserwowy)

Karczek pieczony w sosie żurawinowym

Ozorki w galarecie

Galaretka z nóżek

Pomidory faszerowane

Ogórki faszerowane

Pieczarki faszerowane

Półmisek serów